Stillness in motion yoga

Even tijd voor jezelf

Herken je die behoefte? Een momentje tijd voor jezelf. Even opladen voordat je verdergaat in de waan van de dag. Ook tijdens zo’n momentje ben je volop in beweging. Je zal je daar op dat moment misschien niet direct bewust van zijn. Door yoga leer je bewust stil te zijn en ontdek je wat er zich allemaal afspeelt in jou.

Yoga voor jou

Wil jij wekelijks even tijd voor jezelf? Gun jij jezelf een moment om op te laden en om bewust stil te staan bij jezelf en stil te zijn met jezelf? En zo met nieuwe energie verder te kunnen? Dan zie ik je graag in mijn yogalessen verschijnen.

Praktische informatie

Ik geef les op woensdagavond van 19.45 – 20.45 uur in Ede en aan maximaal acht deelnemers per les. Wil je meer informatie of wil je graag meedoen? Stuur me dan een e-mail. Ook kun je me volgen via Instagram.

Yoga door mij

De yogalessen die ik geef bestaan uit yogahoudingen, ademoefeningen, ontspanningsoefeningen en begeleide stiltemomenten (mindfulness). Focus en aandacht. Beweging en stilte. Mentaal en fysiek. Inspanning en ontspanning. Je de ruimte geven om te ervaren wat er op dit moment speelt in je lijf en in je hoofd. Die ervaring durven toelaten en laten zijn zoals het is.

Ik vind het fantastisch om te zien wat yoga kan betekenen en geef met veel liefde de lessen door.

Over mij

Ik heb de 4-jarige docentenopleiding Yoga &Vedanta gevolgd. Eind 2017 ben ik begonnen met lesgeven aan kleine groepen volwassenen, variërend in leeftijd van 15 tot ver in de 60 en zowel aan beginners als gevorderden. Ik ben erkend yogadocent en aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland.